Cum devin membru

Conform articolului 6 al statutului U.G.R., membru al uniunii poate fi orice persoana fizica sau juridica angajata in activitati geodezice si care recunoaste statutul Uniunii Geodezilor din Romania.

Pentru a deveni membru al Uniunii trebuie urmati cativa pasi simpli :

- persoana interesata trebuie sa se adreseze reprezentantilor asociatiei locale din judetul / sectorul de domiciliu

- trebuie completata cererea de adeziune . Gasiti un model aici.

- cererea de adeziune trebuie insotita obligatoriu de copii ale actelor de studiu sau adeverinta de student

- plata taxei de inscriere si a cotizatiei pe anul in curs. Taxa de inscriere si cotizatia poate fi platita direct in contul central al UGR deschis la BRD : RO57 BRDE 426S V810 0757 4450, agentia Tei, sector 2 Bucuresti. Pe ordinul de plata trebuie mentionat obligatoriu numele, CNPul si domiciliu/sectorul.

Documentele mai sus mentionate vor fi analizate in biroul asociatiei locale, urmand ca decizia sa fie comunicata in cel mai scurt timp.


Conform art.7 al statutului Uniunii Geodezilor din Romania, membrii UGR pot fi si membrii de onoare, specialisti cu prestigiu in domeniu care nu au cetatenia romana, cetateni romani cu activitate in alte domenii decat geodezia, care si-au adus o contributie deosebita la promovarea si afirmarea acestei profesii. Membrii de onoare sunt admisi in UGR pe baza recomandarii Biroului executiv, aprobata de Consiliul UGR.