Stiri

Statut UGR

05.12.2018
Statut aprobat in data 24.11.2017

Noul statut al Uniunii Geodezilor din Romania aprobat in data 24 noiembrie 2017 - descarca

Convocator Conferinta nationala a UGR, in data de 7 decembrie 2018, orele 12, la sediul USAMV Bucuresti

21.11.2018

 Descarca pdf

Descarca pdf

Descarca pdf

UPLR - Anunt privind cea de-a XI a editie a Conferintei "Ziua Profesiilor Liberale din Romania" , 5 nov. 2018

11.10.2018
UPLR organizeaza sub egida celei de-a XI-a editii a Conferintei "Ziua Profesiilor Liberale din Romania", Conferinta cu tema "Rolul si viitorul profesiilor liberale din Romania" si cea de-a II-a editie a Conferintei privind expertiza judiciara - 5 noiembrie 2018"

Descarca pdf

Descarca pdf

UPLR - Anunt privind Conferinta " Rolul profesiilor liberale in Romania" - 19-21 oct 2018

11.10.2018

 Desscarca pdf

Descarca

Descarca pdf

Apel - alegeri locale

12.08.2018

 Descarca pdf

TopoGraph - aplicatia all-in-one a TOPOCOM

25.07.2018

 TopoGraph - aplicatia all-in-one a TOPOCOM

Scopul si viziunea Topocom este de a simplifica activitatea zilnica a clientilor sai si de a oferi mai mult timp pentru desfasurarea sau imbunatatirea altor treburi specifice care au legatura cu afacerea lor. Mai multe detalii despre Topocom puteți afla accesand link-ul https://topo.com.ro/programe-topografie-cadastru/.
Topocom va prezenti produsul sau vedeta, si anume aplicatia de cadastru si topografie de tip all-in-one, TopoGraph (https://topo.com.ro/topograph/)
Produsul, in ultima sa varianta, este disponibil pe website-ul companiei, unde gasiti si un un videoclip de prezentare de 6 minunte.

Topocom va ofera posibilitatea sa va convingeti si sa fiti impresionati de toate calitatile acestei aplicatii timp de 30 de zile, gratuit. Programul poate fi descărcat de aici https://topo.com.ro/topograph/.

Informare privind amanarea Seminarului interactiv organizat de Camera de Comert si Industrie Bucuresti, 26 iulie 2018

19.07.2018

Va informam ca în această dimineată, Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București ne-a anunțat că  seminarul interactiv  « Aplicarea GDPR – posibile controverse juridice », programat pentru data de 26 iulie 2018,  a fost amanat  pentru luna septembrie.

Data exacta a seminarului urmeaza sa fie comunicată  in luna  septembrie.

Imediat ce vom avem informații concrete din partea organizatorilor, vi le vom comunica.
 Va multumim.

Reuniunea Adunararii Generale si Comitetului Permanent ale Consiliului European al Profesiilor Liberale - CEPLIS, Paris, perioada 8-9 iunie 2018

16.07.2018

Vă transmitem, atașat, o Informare cu privire la desfășurarea reuniunilor Adunării Generale și Comitetului Permanent ale Consiliului European al Profesiilor Liberale-CEPLIS care au avut loc la Paris-Franța în perioada 8-9 iunie 2018.

  Cele două reuniuni au fost găzduite de către Uniunea Națională a Profesiilor Liberale din Franța-UNAPL, care a avut o contribuție esențială în înființarea CEPLIS, desfășurarea și finanțarea activității acestui organism european. Menționăm în acest sens faptul că UNAPL a finanțat suplimentar cu sume importante bugetul CEPLIS,ceea ce i-a permis acestuia să-și poată dezvolta activitatea, cu consecințe benefice pentru membrii profesiilor liberale europene.

Dezbaterile din cadrul reuniunilor celor două organisme ale CEPLIS s-au concentrat asupra: intensificării eforturilor de promovare la nivelul diferitelor entități ( autorități publice naționale și europene, asociații de profesii liberale, mediul academic și universitar, părți interesate etc. ) a valorilor comune, considerate a fi tezaurul cel mai de preț al profesiilor liberale care le asigură independența și le individualizează; diminuării efectelor negative ale unor prevederi din proiectul de Directivă referitor la Testul de Proporționalitate promovat de Comisia Europeană, care urmărește o dereglementare totală a profesiilor liberale fapt ce ar conduce la o reducere a calității serviciilor furnizate de către membrii acestora clienților, pacienților și consumatorilor, iar protecția acestora nu ar mai fi posibilă; consecințele Brexit-ului asupra profesiilor liberale europene și a relațiilor dintre acestea și cele din Marea Britanie etc.

Descarca pdf

Seminar interactiv organizat de Camera de Comert si Industrie Bucuresti, 26 iulie 2018

16.07.2018
Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București va organiza la Palatul CCIB, etaj 2, Aula CAROL I ( str. Ion Ghica nr. 4, Sector 3 ) seminarul interactiv " POSIBILE CONTROVERSE JURIDICE in APLICAREA REGULAMENTULUI UNIUNII EUROPENEPRIVIND PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL ".

  În baza Protocolului de colaborare încheiat în data de 23 mai 2018 între Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București și Uniunea Profesiilor Liberale din România, vă facem cunoscut că joi, 26 iulie 2018, în intervalul 10:00-14:00, Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București va organiza la Palatul CCIB, etaj 2, Aula CAROL I ( str. Ion Ghica nr. 4, Sector 3 ) seminarul interactiv " POSIBILE CONTROVERSE JURIDICE in APLICAREA REGULAMENTULUI UNIUNII EUROPENEPRIVIND PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL ".

  Evenimentul va fi susținut de Prof. univ. dr. Augustin Fuerea, expert recunoscut la nivel internațional în dreptul Uniunii Europene.

Descarca pdf

Descarca pdf

Discursul Presedintelui Uniunii Mondiale a Profesiilor Liberale, ERIC THIRY la cea de-a 107-a sesiune anuala a Conferintei Internationale a Muncii

20.06.2018

Discursul domnului ERIC THIRY, presedinte al Uniunii Mondiale a Profesiilor Liberale la cea de-a 107 a sesiune anuala a Conferintei Internationale a Muncii a fost apreciat in termeni laudativi de catre reprezentantii celor mai importante organizatii de profesii liberale din Uniunea Europeana si pe plan mondial.

Prezenta delegatiei UMPL la cea de a 107 a sesiune a Conferintei Internationale a Muncii de la Geneva, ca si in anii anteriori, a avut drept scop sa evidentieze rolul deosebit de important al profesiilor liberale pe piata muncii si valoarea exceptionala a serviciilor aduse de catre acestea cetatenilor, precum si greutatile pe care ele le intampina in unele tari de pe glob.

In prezent UMPL negociaza un acord de colaborare cu Biroul International al Muncii.

Descarca pdf

Hotararea si Statutul UGR adoptate de Conferinta nationala la 24 noiembrie 2017, Extras din Registrul special, partea A - Asociatii, Sectiunea II

04.06.2018

Descarca pdf

Descarca pdf

Descarca pdf

UPLR - Programul Conferintei "Fiscalitatea profesiilor liberale din Romania" organizata in data de 31.05.2018, la Palatul Patriarhiei

30.05.2018

 Deschide pdf

Formular inregistrare CONFERINTA UPLR 31.05.2018

25.05.2018

 Descarca pdf

UPLR - Programul Conferinței "Fiscalitatea profesiilor liberale din România" organizată în data de 31 mai 2018 la Palatul Patriarhiei.

25.05.2018

 Deschide pdf

 

Intalnirea CLGE din 19-21 aprilie 2018 - Pristina, Kosovo

25.05.2018

 Descarca pdf